«Αγρίνιο – Καρπενήσι»: Η αποτίμηση του Συντονιστικού – Μόνο δύο από τους επτά βουλευτές παρόντες

Με ανακοίνωσή του το Συντονιστικό των πολιτών και φορέων για τη διεκδίκηση του δρόμου «Αγρίνιο – Καρπενήσι» ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στη χθεσιν΄’η κινητοποίηση. Παράλληλα κάνοντας μια πρώτη αποτίμηση υπογραμμίζει με νόημα τη μικρή συμμετοχή των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της περιοχής και παραπέμπει για περαιτέρω αποφάσεις και ενέργειας στη συνεδρίαση της Επιτροπής που αποφασίστηκε να συσταθεί.

Αναλυτικά:
Είπαμε μαζικά ΝΑΙ στον Δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ είναι το ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα που έστειλε προς κάθε κατεύθυνση η χθεσινή δυναμική συγκέντρωση που έγινε στην είσοδο του Αγρινίου μετά απο το κάλεσμα του συντονιστικού οργάνου.

Η ανταπόκριση των πολιτών και των θεσμικών εκπροσώπων επιβεβαίωσε την θέληση όλων να ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ και να διεκδικήσουν απο την Κυβέρνηση την κατασκευή ενός σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου που δικαιούνται να έχουν οι πολίτες των δύο όμορων νομών δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάπτυξης και προόδου.

Η αποδοχή απο την πλευρά των θεσμικών εκπροσώπων της πρότασης του συντονιστικού οργάνου για την συγκρότηση άμεσα επιτροπής διεκδίκησης του αιτήματος για τον δρόμο είναι το πιο σημαντικό αποτέλεσμα της σημερινής κινητοποίησης. Η επιτροπή θα απαρτίζεται από τον Περιφερειάρχη, βουλευτές που παραβρέθηκαν, Δημάρχους, εκπροσώπους φορέων της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας, η οποία θα συνεδριάσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να καθορίσει την στρατηγική της.

Το συντονιστικό όργανο θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες που παρευρέθηκαν και στήριξαν με την παρουσίαση τους την συγκέντρωση καθώς και τους θεσμικούς εκπροσώπους. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ΜΟΝΟ δύο βουλευτές απο τους συνολικά επτά που εκλέγονται στον Νομό Αιτωλ/νίας ο κος Ζαμπάρας Μίλτος και η κα Σταρακά Χριστίνα, οι οποίοι χαιρέτησαν την συγκέντρωση και στηρίζουν το δίκαιο αίτημα για την κατασκευή του δρόμου, οι δήμαρχοι Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr