«Sound Of Freedom, Η Μελωδία της Ελευθερίας» και «Λατρεύω να σε Μισώ» στον Άνεσις

SOUND OF FREEDOM, Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» από την Πέμπτη 4 Απριλίου έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 καθημερινά, εκτός Τρίτης στις 9:30 μ.μ.

Η ταινία «Sound Of Freedom, Η Μελωδία της Ελευθερίας», η ταινία που τα κυκλώματα σε όλο τον κόσμο έκαναν το παν να την εξαφανίσουν ώστε να μην μάθει ο κόσμος όσα σοκαριστικά συμβαίνουν στα μεγάλα σαλόνια, είναι ένα καταιγιστικό θρίλερ που βασίζεται στην απίστευτη αληθινή ιστορία ενός πρώην κυβερνητικού πράκτορα που έφτασε στα άκρα για να σώσει μία ομάδα παιδιών που είχαν πέσει θύμα απαγωγής από κυκλώματα σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Σκηνοθεσία: Alejandro Monteverde
Σενάριο: Rod Barr & Alejandro Monteverde
Ηθοποιοί: Jim Caviezel, Mira Sorvino, Bill Camp, Eduardo Verastegui, Jose Zuniga

ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΩ – ANYONE BUT YOU στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» από την Πέμπτη 4 Απριλίου έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 καθημερινά, στις 7:00 μ.μ.

Στην κωμωδία Λατρεύω να σε μισώ (Anyone But You), η Bea (Sydney Sweeney) και ο Ben (Glen Powell) μοιάζουν να είναι το ιδανικό ζευγάρι, αλλά μετά από ένα απίστευτο πρώτο ραντεβού κάτι συμβαίνει και η καυτή μεταξύ τους έλξη τους παγώνει. Η μοίρα, όμως, τα φέρνει έτσι και βρίσκονται και οι δύο καλεσμένοι σε ένα γάμο στη μακρινή Αυστραλία όπου, κάνουν ό,τι θα έκανε κάθε ενήλικος, παριστάνουν το ζευγάρι.

Σκηνοθεσία: Will Gluck
Ηθοποιοί: Glen Powell, Alexandra Shipp, Sydney Sweeney, Nat Buchanan

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι : ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας) 4€

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr