Η «ασύμμετρηι» φθορά από το νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους

Στη σκιά και του πρόσφατου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, και του κλίματος που καταγράφεται… σιωπηλά, στις… σιωπηλές συζητήσεις της κοινωνικής βάσης του κυβερνώντος κόμματος, η ζημιά από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους ομοφυλόφιλους, επιβεβαιώνεται ως “ασύμμετρη” φθορά, με απρόβλεπτες συνέπειες… σε βάθος χρόνου.

Η συντηρητική πλειοψηφία της κοινωνικής βάσης της Κεντροδεξιάς είχε ενοχληθεί από την πρώτη στιγμή. Η αντίδραση της Εκκλησίας, που… σήκωσε λάβαρα, ακόμη και με πρωταγωνιστές μετριοπαθείς και προοδευτικούς Ιεράρχες, επιβεβαίωσε τη “γενική αίσθηση” για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες της συγκεκριμένης πολιτικής και νομοθετικής πρωτοβουλίας.

Την επομένη των ευρωεκλογών του Ιουνίου, και αναλόγως της καταγραφής κοινωνικής δυσαρέσκειας που θα ιχνηλατηθεί στις κάλπες, με έμφαση στην ακρίβεια και τις ρωγμές στην ποιότητα ζωής των πολιτών, η ανοιχτή πληγή από την ψήφιση του νόμου για τους ομοφυλόφιλους μπορεί να λειτουργήσει ως μεγάλος επιταχυντής των εξελίξεων.

Ειδικά από τη στιγμή που το… άχαστο δίδυμο Κασσελάκη και Ανδρουλάκη αδυνατεί δραματικά να προσφέρει μια αξιόπιστη και αξιοπρεπή εναλλακτική λύση διακυβέρνησης.

πηγή : ysterografa.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr