Πως ο Μπέος έβαλε στη «πρίζα» τον Παναιτωλικό για τη διαιτησία

Οι τοποθετήσεις που έκανε ο Μπέος έβαλαν στη «πρίζα» την ΠΑΕ Παναιτωλικός. Τι είπε όταν… υποδέχθηκε την διαιτητική ομάδα στο Αγρίνιο.

Δεν ήταν μέσα λόγω τιμωρίας, αλλά κανονικά παρών στο Αγρίνιο ο Αχιλλέας Μπέος για το Παναιτωλικός – Βόλος. Με τους Θεσσαλούς να κάνουν το τρία στα τρία στα play out της Super League, να φτάνουν τους 28 βαθμούς και να πλησιάζουν γρηγορότερα από οτι άπαντες υπολογίζαν, την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Ο Δήμαρχος Βόλου ήταν εκτός γηπέδου όταν έφτασε εκεί η διαιτητική ομάδα και είχε ένα σύντομο διάλογο μαζί τους. «Να παίξετε για εσάς. Μην ακούτε κανέναν. Μην ξευτιλίζεστε. Εγώ το σύστημα θα το διαλύσω το καλοκαίρι θα δείτε». Λακωνική η διαιτητική ομάδα, με τον Μπέο να έχει και έναν σύντομο διάλογο με τον Αλέξανδρο Κατσικογιάννη που ήταν 4ος.

Ο Μπέος στην εξέδρα όπου βρισκόταν δεν παρέλειψε να επαναλάβει οτι κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν στην κατηγορία την Κηφισιά. Αυτό ήταν που θορύβησε και τους ανθρωπους του Παναιτωλικού οι οποίοι αν και δεν το συνηθίζουν, έβγαλαν μετά την ήττα από τους Θεσσαλούς, ανακοίνωση, ζητώντας ξένο διαιτητή στο επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Αίτημα που εννοείται δεν θα ικανοποιήσει η ΚΕΔ, αφού ξένοι προβλέπονται μόνο στα ματς των BIG4. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο διαιτητής του Κηφισιά – Παναιτωλικός θα είναι Έλληνας διεθνής. Σιδηρόπουλος αποκλείεται, Μανούχος και Παπαδόπουλος πολύ δύσκολα. Ο δεύτερος ήταν VAR στο Αστέρας – Κηφισιά, ο τελευταίος είχε σφυρίξει το Βόλος – Κηφισιά την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι υπόλοιποι (Παπαπέτρου, Διαμαντόπουλος, Φωτιάς, Βεργέτης) διαθέσιμοι. Άλλοι με λιγότερες, άλλοι με περισσότερες πιθανότητες. Κάποιοι εξ αυτών θα διευθύνουν και τα δύο ματς της επόμενης αγωνιστικής των play off. Παναθηναϊκός – Λαμία και ΑΕΚ – Άρης, αφού όπως αποκάλυψε το Sportime και οι δύο έχουν στείλει αίτημα στην ΚΕΔ για Έλληνα διαιτητή.

πηγή : sportime.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr