Τα έπιπλα που θέλετε, στις καλύτερες τιμές!

Το εργοστάσιο επίπλων Xilotech, διαθέτει σε μεγάλη ποικιλία ξύλινα έπιπλα σύγχρονου και εργονομικού design σε επαγγελματίες και ιδιώτες. Εκτός, ωστόσο, από τις έτοιμες κατασκευές επίπλων, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε έπιπλα κατά παραγγελία, στις διαστάσεις και στο υλικό που επιθυμείτε. Εκεί θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, καταστημάτων, ξενοδοχείων, αλλά και ειδικές κατασκευές, καθώς επίσης ντουλάπες, πάγκους και μηχανισμούς κουζίνας, που απογειώνουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική. Εάν ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να ανανεώσετε ή να διαμορφώσετε εξαρχής τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην Xilotech, επισκεπτόμενοι κάποιο από τα φυσικά της καταστήματα στην Αθήνα (Καισαριανή) ή στα Γλυκά Νερά.

Egger πάγκοι με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας!

Οι Egger πάγκοι κουζίνας είναι σχεδιασμένοι με βάση τις εκάστοτε τάσεις και ανάγκες της αγοράς και στην Xilotech θα τους βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, πλούσιο χρωματολόγιο και προσιτές τιμές. Ο πάγκος, είναι ιδανικός για την κουζίνα, ωστόσο, η χρήση του επεκτείνεται και σε άλλους χώρους, όπως ένα γραφείο ή ένα κατάστημα, αποτελώντας εξαιρετική πρόταση διακόσμηση. Εξερευνήστε τη μεγάλη συλλογή της Xilotech, που διακρίνεται για την άριστη ποιότητα, την αισθητική και την αντοχή των υλικών που χρησιμοποιεί. Εξαιρετική επιλογή αποτελεί, για παράδειγμα, ο βακελίτης που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αντοχή του στην υγρασία και τις καθημερινές καταπονήσεις.

Μηχανισμοί κουζίνας με την εγγύηση ποιότητας Blum!

Οι μηχανισμοί κουζίνας Blum που θα βρείτε στην Xilotech, θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας και θα τους συναντήσετε σε μεγάλη ποικιλία. Πιο συγκεκριμένα, οι έξυπνοι μηχανισμοί συρταριών για το άνοιγμα και το κλείσιμο των συστημάτων ανύψωσης των ντουλαπιών, με φρένο και κουμπάσα, είναι υψηλής ποιότητας και αποτελούν εγγύηση αντοχής. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το xilotech.gr ή κάποιο από τα φυσικά καταστήματα Xilotech και διαμορφώστε τους χώρους σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr