O Παναιτωλικός εξάρει τη συμβολή των φιλάθλων και της διαιτητικής ομάδας

Τεράστιο διπλό παραμονής πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Κηφισιάς στην Καισαριανή και βρέθηκε στο +2 από την ομάδα των βορείων προαστίων, όντας ξανά σε θέση οδηγού για την παραμονή!

Μάλιστα, δεκάδες φίλοι του Παναιτωλικού που ταξίδεψαν στην Αθήνα για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους αλλά δεν μπόρεσαν να μπουν στο γήπεδο, πανηγύρισαν με την ψυχή τους το αποτέλεσμα στις πλαγιές και στα… βουνά της Καισαριανής όπου παρακολούθησαν όλο το παιχνίδι!

Με αφορμή αυτό λοιπόν, η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους φιλάθλους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «η παρουσία σας στα νταμάρια και οι ιαχές μας έδωσαν δύναμη για τη νίκη»! Παράλληλα όμως η ΠΑΕ εξάρει και τη συμβολή της διαιτητικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:
«Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους φιλάθλους της ομάδας μας που παρά τις απαγορεύσεις βρέθηκαν στο πλευρό της τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στο γήπεδο. Η παρουσία τους στα νταμάρια και οι ιαχές τους έδωσαν δύναμη σε όλους και η νίκη του Παναιτωλικού αντάμειψε την αυταπάρνησή τους. Μακάρι να ήταν πιο κοντά μας (προσπαθήσαμε πολύ γι’ αυτό), όπως θα είναι στις επόμενες δύσκολες μάχες.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Κηφισιά και τον ιδιοκτήτη της κ. Πρίτσα, για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδα μας, παρά την μεγάλη βαθμολογική σημασία του αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε σε ένα ασφαλές και πολιτισμένο περιβάλλον.

Τέλος, οφείλουμε να εξάρουμε και τη συμβολή της διαιτητικής ομάδας που η απόδοσή της κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ. Θέλουμε και ελπίζουμε ότι θα δούμε αντίστοιχες διαιτησίες και στους επόμενους σημαντικούς αγώνες όλων των ομάδων».

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr