Διευκρινίσεις από το Σύλλογο Γονέων του 1ου Γυμνασίου Αγρινίου για το συμβάν στο ΔΗΠΕΘΕ

Στις 12 Απριλίου 2024 αναρτήσαμε μια Ανακοίνωσή ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, σχετικά με την αναβολή της παράστασης του Γυμνασίου μας με πρόβλημα που προέκυψε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Κατόπιν επικοινωνίας του με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Αγρινίου κύριο Χρήστο Ζαρκαβέλη δόθηκαν οι διευκρινήσεις και τα γεγονότα όπως ακριβώς πήραν θέση.
Ο κύριος Ζαρκαβέλης μας γνωστοποίησε ότι όταν έμαθε για το πρόβλημα που προέκυψε παρόλο που ήταν εκτός Αγρινίου, προσήλθε το συντομότερο δυνατόν στο χώρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ που παρευρίσκονταν οι μαθητές με τους υπεύθυνους καθηγητές. Συνομίλησε με τα μέλη της παράστασης και από την πρώτη στιγμή πήρε την ευθύνη να βρεθεί λύση σ όλο αυτό. Με άμεση πρωτοβουλία και συμβολή του λύθηκαν τα οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιάστηκαν και ορίστηκε νέα ημερομηνία για την παράσταση στις 16 Απρίλη 2024 στις 11 το πρωί για τους μαθητές και στις 8 το βράδυ. Από πλευράς μας ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θεωρήσαμε πρέπων να αναφερθούμε σε όλα τα παραπάνω.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Αγρινίου κύριο Ζαρκαβέλη Χρήστο για την άμεση ανταπόκριση και συμβολή του στην επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν και κατ επέκταση τον Δήμο Αγρινίου, που στέκεται πάντα αρωγός και είναι δίπλα μας.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
1ου Γυμνασίου Αγρινίου

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr