Παναιτωλικός: Απόφαση που εξέπληξε πολλούς

Ελάχιστοι θα περίμεναν αυτό που συμβαίνει στον Παναιτωλικό

Σπανίζουν στη μέρα μας οι παίκτες που είναι τόσο δεμένοι με μία ομάδα. Μόνο που Παναιτωλικός και Γιώργος Λιάβας έχουν ιδιαίτερη σχέση.

Παιδί της ευρύτερης περιοχής είναι. Εκεί γεννήθηκε, εκεί πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο. Έχει ζήσει ολάκερη την ποδοσφαιρική του ζωή στο Αγρίνιο. Ζει και αναπνέει για το κλαμπ και την πόλη. Ακόμη και στους πανηγυρισμούς του μετά το διπλό στην Καισαριανή το έδειξε. Σαν μικρό παιδί το χαιρόταν μαζί με τους οπαδούς που ήταν στα βράχια.

Έχει ξεπεράσει τους 100 αγώνες με τον «Τίτορμο» και όλα δείχνουν πως δεν θα σταματήσει εδώ. Ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο, λόγω διάφορων παραγόντων η μεταγραφή δεν ήρθε ποτέ και τώρα που μπορεί, δείχνει να μη θέλει ο ίδιος.

Φθάνει πλέον να νιώθει βετεράνος στα 23 του και σήμανε η ώρα της απόφασης ζωής: εξωτερικό ή… comfort zone; Ραπίντ Βιέννης και προοπτική εξέλιξής ή Παναιτωλικός (συμβόλαιο κανένα 100αρικο) και ό,τι ξημερώσει;

Και όμως ο Λιάβας δεν έχει την διάθεση να πληρώσει διόδια! Παίρνει μία απόφαση που σπανίζει. Όχι τόσο επειδή προτιμά να παραμείνει στην ομάδα που αγαπάει, όσο για το timing. Ακόμη και πριν η νίκη με την Κηφισιά, όταν οι πιθανότητες υποβιβασμού ήταν πολλές, ο ίδιος είχε προλάβει να συμφωνήσει προφορικά για ανανέωση. Πιστός στρατιώτης!

πηγή : sportime.gr