Πρώτη από τη Δυτική Ελλάδα στην Οικονομική Ολυμπιάδα μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αγρινίου

Έπαινο απέσπασε η μαθήτρια του σχολείου μας, Φανή Μπλαχούρα, η οποία συμμετείχε στο Σχολικό Γύρο της 4ης Διεθνούς Οικονομικής Ολυμπιάδας, προκρίθηκε στην επόμενη φάση και έλαβε την υψηλότερη βαθμολόγια μαθητή/τριας ΕΠΑΛ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,υπό την καθοδήγηση των Οικονομολόγων, κ. Γκανιάτσα Αλέξη και κ. Μήτσου Ελένης.

Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείου της Ελλάδας και του εξωτερικού και διοργανώνεται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και με την υποστήριξη της Τράπεζας της Ελλάδος και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος, φιλοδοξώντας να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και των μαθητριών στο πεδίο των οικονομικών.
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών συγχαίρουν την μαθήτρια της Γ΄ Τάξης για τη σημαντική διάκριση και της εύχονται καλή επιτυχία στην επόμενη φάση της Οικονομικής Ολυμπιάδας.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr