Παναιτωλικός: Το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλους!

Ο Παναιτωλικός είναι στο +1 από τον Βόλο και στο +2 από την Κηφισιά, αλλά έχει το πιο «περίεργο» πρόγραμμα!

Σε καλύτερη βαθμολογικά θέση απο Κηφισιά και Βόλο ο Παναιτωλικός, αλλά το πρόγραμμα του είναι το πιο δύσκολο.

Δύο διπλά (Κηφισιά, Τρίπολη). 10 βαθμούς σε πέντε ματς στα play out. 30 στο σύνολο, αλλά ακόμα ο Παναιτωλικός δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στη Super League! Στο +1 από τον Βόλο που έχει 29, στο +2 απο την Κηφισιά, αλλά τα «καναρίνια» μόνο εξασφαλισμένα δεν είναι.

Και μπορεί να είναι πάνω από Θεσσαλούς και νεοφώτιστους, ωστόσο το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών, ενδεχομενως να είναι και πιο ύπουλο από εκείνων των άλλων δύο που παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Βόλος και Κηφισιά έχουν να παίξουν με τον ήδη υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα και τον πιο αδύναμο στα play out με μόλις ένα βαθμο συγκομιδή σε πέντε παιχνίδια και με υπηρεσιακό προπονητή μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου. Βόλος και Κηφισιά έχουν να παίξουν και οι δύο με τον Πανσερραϊκό που επίσης εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του, με ότι αυτό συνεπάγεται όσον αφορά στο κίνητρο.

Προφανώς και ο Παναιτωλικός δεν έχει να παίξει με ομάδες που καίγονται για βαθμούς, αλλά έχει να υποδεχθεί τον Ατρόμητο που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά που έκανε έξαλλο τον Σάσα Ίλιτς, ενώ την τελευταία αγωνιστική πάει στην Κρήτη για να παίξει με τον ΟΦΗ. Αδιάφοροι οι Κρητικοί, αλλά είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στα play out.

Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών των play out
6η αγωνιστική
Σάββατο (27/4-20.00)
Aστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ
Βόλος – Πανσερραϊκός
Παναιτωλικός – Ατρόμητος
Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα

7η αγωνιστική
Σάββατο (11/5-20.00)
ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος
Πανσερραϊκος – Κηφισιά
ΟΦΗ – Παναιτωλικός
Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

πηγή : sportime.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr