Παναιτωλικός: Το γυαλί ράγισε και αποχωρεί!

Ο Παναιτωλικός κάνει τη δική του προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία και έχει το πιο δύσκολο έργο από όλους.

Βαθμολογικά είναι σε καλύτερη θέση από Βόλο και Κηφισιά. Μόνο που το πρόγραμμα παίζει τον δικό του ρόλο. Δύο αδιάφορους θα αντιμετωπίσουν οι άλλοι δύο. Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός θα παίξει κατά σειρά με Ατρόμητο μέσα και ΟΦΗ έξω. Κανένα παιχνίδι εκ των δύο δεν θα είναι απλό.

Όλα τα άλλα θα περιμένουν. Μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατηγορία στην οποία θα παίζουν οι Αγρινιώτες, αποφάσεις δεν θα πάρουν για το μέλλον. Ο Γιάννης Πετράκης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης, ο Γιώργος Λιάβας πήρε μία απόφαση που εξέπληξε πολλούς, αλλά αυτά δεν είναι της παρούσης.

Ωστόσο, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί, για έναν όλα έχουν οριστικοποιηθεί. Η αποχώρησή του φαντάζει δεδομένη. Μοιάζει απίθανο να έχουμε ανατροπή. Ο Στέφανος Καπίνο θα φύγει για άλλες πολιτείες.

Εδώ και καιρό ο προπονητής του τον έχει βάλει στον πάγο. Το τι προέκυψε το γνωρίζουν οι δυο τους. Ο Κρητικός τεχνικός του κρατάει ακόμα μία ατάκα που είχε ξεστομίσει κι ενώ έως τότε ο Καπίνο ήταν για 20 σερί αγώνες κάτω από τα δοκάρια. Προσέφερε, έκανε υπομονή, αλλά η δεύτερη ευκαιρία δεν ήρθε ποτέ. Πλέον, ο 30χρονος Νο1 ψάχνει επόμενη επιλογή. Η Κύπρος δεν πέφτει μακριά!

πηγή : sportime.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr