Πολιτικές πρωτοβουλίες διά πάσαν νόσον

Είναι κατ΄αρχήν πολύ θετικό που ο Κώστας Πιστιόλας δεν αντιλήφθηκε την πρόταση του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για τη νέα χάραξη στο δρόμο «Αγρίνιο – Καρπενήσι» ως μελέτη του έργου, όπως είχε κάνει με την πρόταση του Διαζώματος για τη Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού στην Αιτωλοακαρνανία.

Σε σχετική του δήλωση όμως καλεί τη Δημοτική Αρχή Αγρινίου να σταματήσει να κρύβεται πότε πίσω από αρμοδιότητες και πότε πίσω από πολίτες. Είναι όμως λίγο δύσκολο η δημοτική αρχή να κρύβεται και πίσω από τις αρμοδιότητες και πίσω από τους πολίτες. Εξάλλου η ύπαρξη ενός Συντονιστικού πολιτών για το δρόμο «Αγρίνιο – Καρπενήσι» φανερώνει ακριβώς ότι κάτι δεν έχει γίνει καλά. Ας μην ενοχλείται η παράταξη του Κ. Πιστιόλα που ενιότε η αντιπολίτευση των πολιτών έχει μεγαλύτερη απήχηση από τη θεσμική.

Και πως όμως θα διεκδικήσουμε και θα πάρουμε το έργο; Ο Κώστας Πιστιόλας μιλά στη δήλωσή του για πολιτικές πρωτοβουλίες… Ποιές είναι αυτές; Δεν μας λέει τι προτείνει ο ίδιος. Ίσως για να μην του κλέψει την ιδέα η Δημοτική Αρχή. Πάντως σε άλλη δήλωσή του είχε πει για άλλο θέμα πως πρέπει ο δήμαρχος να “κατασκηνώσει” έξω από τα Υπουργεία. Με μαύρες σημαίες ή χωρίς, δεν διευκρινίστηκε…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr