Πάμε για το μεγαλύτερο «χτύπημα» στο χουλιγκανισμό;

Βαρύτατες κατηγορίες για σοβαρά κακουργήματα και πλημμελήματα αποδίδονται στην ποινική δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος όσων συμμετείχαν στη δράση εγκληματικής οργάνωσης οπαδών, μέλη της οποίας φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα σε βάρος του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον περασμένο Δεκέμβριο έξω από το κλειστό γήπεδο στου Ρέντη.

Ειδικότερα η ποινική δίωξη αφορά διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης (στρέφεται κατά πέντε ατόμων), συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης, ηθική αυτουργία και συνέργεια στην ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης.

Μεταξύ των κατηγορουμένων φέρονται και κάποια ηγετικά στελέχη της Θύρας 7 του Ολυμπιακού, που φέρονται επίσης να έχουν πολύ υψηλές διασυνδέσεις… τόσο στο κόσμο του εγκλήματος, όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο. Υπόθεση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από πολλές απόψεις. Αν στο τέλος μπουν αυτοί που πρέπει φυλακή, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο «χτύπημα» της Πολιτείας στο χουλιγκανισμό στην Ελλάδα και στη μορφή του, που ομοιάζει με το οργανωμένο έγκλημα.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr