Από το «μαζί τα φάγαμε» στο «μαζί τους σκοτώσαμε»

Από τον Θεόδωρο Πάγκαλο στη Βίκυ Φλέσσα. Η επίμαχη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ για την τραγωδία των Τεμπών προκάλεσε την κατακραυγή των social media, την αγανάκτηση συγγενών των θυμάτων αλλά και την αντίδραση κομμάτων της αντιπολίτευσης.

«Αυτή η παθογένεια τώρα με τον ΟΣΕ… μιλάτε σοβαρά; Το κράτος όλο νοσεί! Δηλαδή αν θέλεις να σου πω κάτι πολύ ακραίο, τα παιδιά αυτά τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί, αν θες να ξέρεις, εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλες και όλοι μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου» είπε η Βίκυ Φλέσσα.

Τελικά στην Ελλάδα υπάρχει μια αντίληψη που διατρέχει οριζόντια το πολιτικό σύστημα της χώρας, το οποίο βεβαίως δεν έχει ευθύνες. Οι ευθύνες είναι συλλογικές και τις λίγες φορές βέβαια που συμβαίνει κάτι καλό είναι ο… ηγέτης, που κατόπιν ενεργειών του οδηγεί τα πράγματα σε ένα καλύτερο αύριο… Και βεβαίως επειδή πολύς κόσμος το έχει πάρει χαμπάρι ότι οι πολιτικοί στη… στραβή θέλουν συνυπεύθυνους και τους πολίτες, η αποχή στις εκλογές όλο και αυξάνεται…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr