Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Πρόσκληση σε διεθνή δράση επιχειρηματικών συναντήσεων του Enterprise Europe Network

Στο Φόρουμ EUSAIR στο Σίμπενικ της Κροατίας στις 16 Μαΐου 2024

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας του 9ου φόρουμ EUSAIR, στο Σίμπενικ της Κροατίας, υπό την Προεδρία της Δημοκρατίας της Κροατίας, θα υλοποιηθεί Διεθνή Δράση επιχειρηματικών συναντήσεων B2B που διοργανώνει το Κροατικό Οικονομικό Επιμελητήριο, μαζί με τους συνδιοργανωτές και με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network EEN και του Eusair Facility Point.

Αυτή η εκδήλωση επιχειρηματικής δικτύωσης συγκεντρώνει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ερευνητικά ιδρύματα, πανεπιστήμια, αναπτυξιακούς οργανισμούς, ενώσεις και άλλους οργανισμούς από όλες τις χώρες της EUSAIR και αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία για εύρεση εταίρων ή νέων επαφών για επιχειρηματική και τεχνολογική συνεργασία καθώς και για θεσμική δικτύωση για την υποβολή έργων στη σύνδεση περιφερειών, στη βελτίωση της ποιότητας και της περιβαλλοντικής προστασίας, καθώς και σε τομείς γαλάζιας ανάπτυξης, βιώσιμου τουρισμού και ενισχυμένης κοινωνικής συνοχής.

Η συμμετοχή των φορέων και των επιχειρήσεων στην Διεθνή Δράση επιχειρηματικών συναντήσεων B2B είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου 2024, από τις 10:00 έως τις 13:00, ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο Σίμπενικ.

Οι συναντήσεις B2B είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εντοπίσετε και να βρείτε διεθνείς συνεργάτες, επιλέξτε τις συναντήσεις σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας με βάση πληροφορίες σχετικά με άλλους συμμετέχοντες. Οι στόχοι που επιδιώκουν οι διοργανωτές για την επιτυχημένη συμμετοχή σας:
• Γνωρίστε νέους επιχειρηματικούς συνεργάτες και πελάτες
• Ανακαλύψτε νέα προϊόντα και υπηρεσίες
• Γνωρίστε νέους προμηθευτές και συνεργάτες του έργου
• Μάθετε για τις πιο πρόσφατες επιχειρηματικές τάσεις

Η συμμετοχή σε αυτές τις συναντήσεις B2B είναι δωρεάν. Η εγγραφή στο φόρουμ EUSAIR, μαζί με όλες τις άλλες πρακτικές πληροφορίες και το πρόγραμμα, είναι διαθέσιμη στο link – REGISTRATION – Adriatic-IONIAN.
Εγγραφείτε για την εκδήλωση B2B εδώ https://www.b2match.com/e/9th-eusair-forum-and-b2b

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr