Βαδίστε άνετα… με στιλ!

Τα γυναικεία παπούτσια του Casual Shoes είναι η τέλεια επιλογή για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν και όχι μόνο! Στην πλούσια συλλογή του θα βρείτε επώνυμα, ανατομικά παπούτσια άριστης ποιότητας για κάθε περίσταση. Μοντέρνα sneakers, δερμάτινα μποτάκια και μπότες, γόβες, μοκασίνια, loafers, αλλά και σαγιονάρες, σας περιμένουν σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετικές τιμές! Επιλέξτε τα δικά σας ανάμεσα από μαύρα, καφέ, ταμπά, λευκά και άλλα πολλά χρώματα και απογειώστε τα outfits σας!

Πέδιλα γυναικεία ανατομικά, για ξεκούραστα άκρα!

Πέδιλα γυναικεία ανατομικά! Αυτό χρειάζεστε για ξεκούραστες και σικάτες καλοκαιρινές βόλτες. Εξερευνήστε τη μεγάλη συλλογή του Casual Shoes και ανακαλύψτε καλοκαιρινά πέδιλα φλατ, με χαμηλό τακούνι ή ψηλοτάκουνα, για καθημερινή χρήση ή επίσημαβραδινά. Όλα τους δερμάτινα, σας περιμένουν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Μαύρα, χρυσά, ροζ, nude ή πολύχρωμα, με κορδόνια ή χωρίς, με στρας, γκλίτερ ή τρουκς, με μπαρέτα ή φιόγκο και άλλες ιδιαίτερες λεπτομέρειες, θα σας κερδίσουν από την πρώτη μόλις στιγμή!

Πλατφόρμες για θηλυκότητα… στα ύψη!

Οι πλατφόρμες είναι το τέλειο παπούτσι για το καλοκαίρι, εάν αναζητάτε θηλυκότητα, αλλά και άνεση. Στο Casual Shoes θα βρείτε γυναικείες καλοκαιρινές πλατφόρμες, ψηλές ή χαμηλές, για κάθε περίσταση. Casual, αλλά και βραδινές, όλες ανατομικές, είναι διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές. Δερμάτινες, κλειστές, ανοιχτές ή peep toe, μαύρες, λευκές ή nude, μπορούν να γίνουν δικές σας με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€!

Πέδιλα με χοντρό τακούνι για… σταθερή κομψότητα!

Τα πέδιλα με χοντρό τακούνι προσδίδουν κομψότητα, εξασφαλίζοντας παράλληλα άνεση! Ψηλοτάκουνα ή χαμηλά, με φιάπα ή χωρίς, με κορδόνια ή με λουράκια, κυκλοφορούν σε υπέροχες αποχρώσεις στο Casual Shoes. Χρυσά, μαύρα, λευκά ή μπεζ, δερμάτινα και ανατομικά, είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία. Επισκεφθείτε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα, εναλλακτικά κάντε click στο casualshoes.gr και αποκτήστε τα δικά σας επώνυμα ψηλά ή χαμηλά πέδιλα σε τιμές-έκπληξη!

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr