Ο Ράμα κάνει την πλάκα του και εμείς τον βοηθάμε

Κατάφερε να κλείσει τον κλειστό χώρο που ζητούσε για την ομιλία του στη χώρα μας ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, που έρχεται απρόσκλητος για να μιλήσει σε ομοεθνείς του, τη μέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη σύλληψη του δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη!

Ο Ράμα ο οποίος απείλησε να φτάσει και στο Σύνταγμα, τελικά εξασφάλισε σύμφωνα με πληροφορίες, το κλειστό γήπεδο Γαλατσίου, με άδεια από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου. Ο Αλβανός Πρωθυπουργός, αφού την Τετάρτη πήρε την… πάσα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που δήλωσε ότι δεν θα απαγορεύσει την συγκέντρωση του ομολόγου του και αρκέστηκε απλώς να τη χαρακτηρίσει περιττή, έσπευσε να μας κάνει και μαθήματα δημοκρατίας… Και εν ολίγοις να κάνει την πλάκα του…

«Είναι πολύ περίεργο να ακούω τις δηλώσεις της ελληνικής αντιπολίτευσης, ενώ μπορώ να κατανοήσω πλήρως την προοπτική που μεταφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός. Η έντονη αντίθεση στις απόψεις για το ίδιο θέμα ρίχνει φως στο γιατί κάποιοι είναι στην αντιπολίτευση ενώ σε άλλους ανατίθεται η διακυβέρνηση από τον λαό.

Ωστόσο, όπως σωστά τόνισε ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, η Ελλάδα παραμένει μια δημοκρατική χώρα όπου ηγέτες από άλλα δημοκρατικά έθνη μπορούν να επισκεφθούν, να συναντηθούν με συμπατριώτες τους και να τους επαινέσουν για τη σκληρή δουλειά τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους όχι μόνο στη χώρα που κατοικούν αλλά και στην πατρίδα τους» δήλωσε και Έντι Ράμα. Μάλιστα στην ίδια δήλωση χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «άξιο πρωθυπουργό».

Η παρέμβαση Ράμα υπέρ Μητσοτάκη, τη στιγμή που ακόμη και στο εσωτερικό της ΝΔ υπήρχαν φωνές, όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης, που ζητούσαν απαγόρευση της συγκέντρωσης του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, ίσως να φέρνει σε αμήχανη θέση τον Κυριάκο Μητσοτάκη… Και αυτό γιατί είναι αμφίβολο αν πως θα λειτουργήσουν στο ελληνικό εκλογικό σώμα τα καλά λόγια του Ράμα για το Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr