Οι… αυταπάτες με τη “δημοφιλία” Κασσελάκη και το (απολιτίκ) εκλογικό σώμα που… συγκινεί

Στη σχετική πλάνη πέφτουν εύκολα ακόμη και σοβαροί και έμπειροι άνθρωποι. Απολύτως αναμενόμενο, για όσους δεν έχουν την εμπειρία εκλογικών εκστρατειών, και της σύνθετης και πολυεπίπεδης γεωμετρίας που οδηγεί έναν πολίτη από τον καναπέ του… στην κάλπη.

Με την περίπτωση του Στέφανου Κασσελάκη, η “δημοφιλία” που δείχνει να καταγράφει ο νικητής της Έφης Αχτσιόγλου στη μάχη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τις περιοδείες, τις επισκέψεις και τις δημόσιες παρουσίες του, συγχέεται με την πιθανή επιλογή του από τους πολίτες στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Ένας συμπαθής άνθρωπος, όπως ήταν και ο… Γιώργος Παπανδρέου, ή ο Γιάνης Βαρουφάκης. Που απευθύνεται σε ένα απολιτίκ κοινό, και σύμφωνα με τους… παραπλανημένους υποστηρικτές του, θα καταφέρει να το συγκινήσει ώστε να φτάσει στη κάλπη της 9ης Ιουνίου και να τον στηρίξει.

Η εμπειρία και η κοινή λογική δεν είναι με το μέρος όσων κάνουν τέτοια ανάλυση της πραγματικότητας και τέτοιες προβλέψεις. Οι αυταπάτες δεν υπήρξαν ποτέ… σύμμαχος της προόδου. Οι κάλπες της 9ης Ιουνίου ως τέλος των ψευδαισθήσεων.

πηγή : ysterografa.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr