Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση δύο νέων βιβλίων της Κατερίνας Λιβτσάνου – Ντάνου

Στις 22 Μάη 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.30 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Τράπεζα Ελλάδος), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση δύο νέων βιβλίων της φιλολόγου Κατερίνας Λιβτσάνου – Ντάνου: 1) Κόντρα στα κύματα  (εκδόσεις ΒΑΚΧΙΚΟΝ 2024 , ποίηση) και 2) Τα όνειρα ταξιδεύουν νύχτα (εκδόσεις ΒΑΚΧΙΚΟΝ 2024, διηγήματα).

Σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη, το κοινό παρακολούθησε την εκδήλωση με ενδιαφέρον και συγκίνηση.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν: ο εντεταλμένος σύμβουλος – βοηθός Δημάρχου κύριος Ευθύμιος Γρίβας και οι μαθητές της κυρίας Λιβιτσάνου, ο κ. Μίλτος Ζαμπάρας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Κωνσταντάρας Σπύρος. Εκ μέρους του Δήμου Αγρινίου παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Σκαρτσάρης Ανδρέας. Την εκδήλωση συντόνισε ο εκπαιδευτικός  κ. Τάκης Χατζηγεωργίου και μαζί με τη φιλόλογο κ. Ελένη Ζαμπάρα φρόντισαν για την προβολή υλικού, σχετικά με τη ζωή και τα βιβλία της κ. Λιβιτσάνου.

Ο καταξιωμένος ποιητής και φιλόλογος κ. Κωνσταντίνος Γεωργίου απογείωσε το “ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ” και το ίδιο έκανε η φιλόλογος κ. Μαίρη Τσαμάκη για το “ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΝΥΧΤΑ” . Η δημιουργός συγκινημένη ευχαρίστησε το κοινό , τα τοπικά ΜΜΕ , που φιλοξενούν τα κείμενά της και φυσικά το Δήμο Αγρινίου, που είναι συμπορευτής στις λογοτεχνικές της διαδρομές. Ήταν μια καλά οργανωμένη και πετυχημένη εκδήλωση.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr