Ο Διαμαντόπουλος εξήγησε τα πάντα εκτός από τις… περιορισμένες ευχαριστίες

Η απουσία του δημάρχου Μεσολογγίου Σπ. Διαμαντόπουλου από τα εγκαίνια της γέφυρας του Ευήνου, σε συνδυασμό με τις διαδόσεις πως βρίσκεται στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει το final four του μπάσκετ προκάλεσε σούσουρο στο Μεσολόγγι, σε σημείο που η δημοτική αρχή αναγκάστηκε με ανακοίνωσή της να δώσει κάποιες εξηγήσεις.

Εξηγήσεις που εξηγούν πολλά, όχι όμως και όλα. «Ο Δήμαρχος δεν κατέστη εφικτό να παραβρεθεί καθώς απουσίαζε σε προγραμματισμένο ιδιωτικό ταξίδι στο εξωτερικό» αναφέρει η δημοτική αρχή επιβεβαιώνοντας εμμέσως το ταξίδι στο Βερολίνο και προσθέτει με νόημα ότι «η ημερομηνία των εγκαινίων και της παράδοσης της γέφυρας στην κυκλοφορία είχε μεταβληθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα». Ενώ για το γεγονός ότι δεν υπήρξε χαιρετισμός από εκπρόσωπο του Δήμου στα εγκαίνια αναφέρεται ότι «αυτό δεν αποτέλεσε δική μας επιλογή, καθώς το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθορίζεται από τον διοργανωτή της, που ήταν το Υπουργείο Υποδομών».

Αυτό όμως που δεν εξήγησε ο Δήμαρχος είναι το γιατί έσπευσε την παραμονή των εγκαινίων να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη για τη συμβολή τους στην υπόθεση αυτή, παρά το γεγονός ότι τον πρώτο λόγο στην κατασκευή της νέας γέφυρας είχε το Υπουργείο Υποδομών, που υπό άλλες συνθήκες, αν δηλαδή δεν υπήρχε το Πρωτοδικείο στη μέση, θα δικαιούτο τις ευχαριστίες του δημάρχου Μεσολογγίου. Πόσο μάλλον, όταν παράλληλα με την κατασκευή της γέφυρας στον Εύηνο διευθετήθηκαν και θέματα που είχαν να κάνουν με τους αγωγούς ύδρευσης του Μεσολογγίου που περνούσαν πάνω από την παλιά γέφυρα που γκρεμίστηκε.

Φαίνεται λοιπόν ότι κρατάει μανιάτικο στην κυβέρνηση ο Σπύρος Διαμαντόπουλος την υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr