Moυσικό Σχολείο Αγρινίου: Έως 31/5 οι αιτήσεις εισαγωγής

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου (ΜΣΑ) εκφράζουν την ιδιαίτερη χαρά τους για την πληθώρα αιτήσεων εισαγωγής στην Α΄ τάξη Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2024-2025. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση για το έργο που επιτελείται στο ΜΣΑ, το έντονο ενδιαφέρον για εισαγωγή στο σχολείο μας.

Σας ενημερώνουμε ότι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 31/5 και ώρα 14:00. Εντούτοις, την Παρασκευή 31/5 κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, δεν επιτρέπεται στο κοινό η είσοδος στο σχολείο. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέσω email αλλά, κατά τη διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας (η λήξη της οποίας δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια), δεν είναι δυνατή η επιβεβαίωση παραλαβής και ο έλεγχος ορθότητας των εγγράφων.

Επομένως, συστήνεται η υποβολή αιτήσεων (με τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα) να γίνεται μέχρι και την Πέμπτη 30/5 αποφεύγοντας, αν είναι δυνατόν, την τελευταία ημέρα. Υπενθυμίζουμε ότι αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία εισαγωγής δίνονται στην ιστοσελίδα του σχολείου, στον ακόλουθο σύνδεσμο: htps://gym-mousagrin.ait.sch.gr/index.php/genika/egrafes-metegrafes

Ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη προς το ΜΣΑ.

Πληροφορίες:
– Ιστοσελίδα ΜΣΑ: https://gym-mous-agrin.ait.sch.gr/
– Email: mail@gym-mous-agrin.ait.sch.gr
– Τηλέφωνο: 2641053595

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΣΑ

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr