Τα προβλήματα των Ελλήνων μπορούν να περιμένουν. Ο Κασσελάκης… λύνει το Μεσανατολικό

Για τις περισσότερες και μεγαλύτερες από τις ζώσες γενεές της ανθρωπότητας, η έννοια “Μεσανατολικό” έχει συνδεθεί και ταυτιστεί με χρονίζοντα, δυσεπίλυτα προβλήματα… Ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε να… καινοτομήσει και σε αυτό.

Επιμένοντας στην τρικυμία στρατηγικής που τον χαρακτηρίζει, με ασπόνδυλες και ασύνδετες μεταξύ τους παρεμβάσεις, για το… παραμικρό. Από την ποιότητα των Ελλήνων τραγουδιστών, μέχρι την ακρίβεια στα ράφια, την εθνική τραγωδία των Τεμπών, τα αιτήματα των αγροτών, την ποιότητα της Δημοκρατίας.

Ένας influencer σε ρόλο πολιτικό, στον οποίο αυταπόδεικτα δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Την ώρα που τα προβλήματα των Ελλήνων επείγουν, η κοινωνία δοκιμάζεται και οι πολίτες αναζητούν αξιόπιστη εναλλακτική λύση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ η ακρίβεια προσφέρει άφθονο υλικό για άσκηση αντιπολίτευσης, ο Στέφανος Κασσελάκης άλλαξε πάλι την ατζέντα.

Επισκέφτηκε τη Μέση Ανατολή, συναντήθηκε με Παλαιστινίους αξιωματούχους, ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να αναγνωρίσει την ύπαρξη παλαιστινιακού κράτους, έδειξε να… γνωρίζει πώς να επιλύσει το Μεσανατολικό, κάτι στο οποίο απέτυχαν όλες οι προηγούμενες γενιές της ανθρωπότητας.

Χωρίς φρένο στον κατήφορο της ανυποληψίας…

πηγή : ysterografa.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr