Η (ιστορική) υποχρέωση των (τελευταίων) Παπανδρέου να… απαλλάξουν το ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρουλάκη

Η επιλογή του Νίκου Παπανδρέου να εκτεθεί στον στίβο της πολιτικής, αιφνιδίασε όσους πιστεύαμε ότι ο Γιώργος, ο ΓΑΠ… της καρδιάς μας και των Μνημονίων, θα ήταν ο τελευταίος των Παπανδρέου.

Η ουσία φυσικά δεν αλλάζει. Τα βιολογικά παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου δεν αποδείχτηκαν συμβατοί πολιτικοί κληρονόμοι, ίσως γι’ αυτό η Κεντροαριστερά και κατ’ επέκταση ευρύτερα η χώρα έζησαν την… ανορθογραφία του Αλέξη Τσίπρα, με την ιδιότητα του… μίμου του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Οι τελευταίοι Παπανδρέου ωστόσο διατηρούν ιστορική ευθύνη έναντι του Κινήματος που ίδρυσε ο πατέρας τους, αλλά και της μνήμης του, να μην παραμείνουν αδιάφοροι στη δεύτερη συρρίκνωσή του. Μετά την πολιτική καταστροφή που προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, του… ΕΝΦΙΑ και του PSI που αποσυναρμολόγησαν και φτωχοποίησαν την ελληνική κοινωνία, το… πολιτικό παιδί του εταίρου του Αντώνη Σαμαρά, Νίκος Ανδρουλάκης, καταστρέφει εκ νέου του ΠΑΣΟΚ. Και το συρρικνώνει.

Όλες οι εκτιμήσεις και οι προβλέψεις, αλλά κυρίως η αίσθηση που επικρατεί στην κοινωνία, “δείχνουν” πολιτικό σοκ για τη σημερινή εκδοχή του ΠΑΣΟΚ, το βράδυ της 9ης Ιουνίου. Αν αυτή είναι η πραγματικότητα της κάλπης, οι εξελίξεις θα πρέπει να δρομολογηθούν από το ίδιο βράδυ. Με τον Γιώργο και τον Νίκο Παπανδρέου στην πρωτοπορία.

Αν ο Νίκος Ανδρουλάκης… γραπωθεί στην καρέκλα του, θα εξελιχθεί στον… Ζίγδη της εποχής μας. Κρατώντας μια αντίστοιχη σφραγίδα με εκείνη της τότε Ένωσης Κέντρου. Μόνο τη σφραγίδα… Οι πολίτες-ψηφοφόροι θα έχουν μετοικίσει.

πηγή : ysterografa.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr