Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις κατασκηνώσεις της Χριστιανικής Ένωσης Αγρινίου

Καθώς το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και τα μαθήματα των σχολείων τελειώνουν, η Χριστιανική Ένωσις Αγρινίου είναι έτοιμη να λειτουργήσει τις κατασκηνώσεις της, στην ελατόφυτη περιοχή του Αγίου Βλασίου Παρακαμπυλίων σε υψόμετρο 1.000 μέτρων.

Ήδη στην ιστοσελίδα του σωματείου (https://www.xea.gr/2024/05/09/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b7%ce%bd%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%cf%8e%ce%bd-2024/) έχει αναρτηθεί το φυλλάδιο με τις περιόδους για τα αγόρια και τα κορίτσια Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου. Επίσης θα υπάρξουν τέσσερις ολιγοήμερες περίοδοι για άνδρες, γυναίκες, φοιτητές, φοιτήτριες.

Η κατασκήνωση της ΧΕΑ από πέρυσι [2023] συμμετέχει ως πάροχος σε προγράμματα ΔΥΠΑ – ΟΠΕΚΑ, γεγονός που ανακουφίζει οικονομικά πολλές οικογένειες. Επίσης, παρέχονται εκπτώσεις σε αδέρφια, παιδιά πολύτεκνων οικογενειών και ειδικές περιπτώσεις.

Φέτος υπάρχει η δυνατότητα της online εγγραφής για όσα παιδιά έχουν έρθει ξανά στην κατασκήνωση του Αγίου Βλασίου με τη βοήθεια της παρακάτω φόρμας. Για τη διαδικασία θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι με κάποιο google account.
https://forms.gle/h58gogQ4bMUdeABW6

Καλή κατασκήνωση!!!

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr