Η αναπάντητη καταγγελία του Εμπορικού Συλλόγου για κατάστημα της Ηλ. Ηλιού και super – market

Απαντήσεις ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου από τους αρμοδίους καταγγέλλοντας το ωράριο λειτουργίας super-market στο Αγρνίου, αλλά και για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού από την επωνυμία καταστήματος στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού. Ο Εμπορικός Σύλλογος είχε στείλει την επιστολή – καταγγελία του από το Μάιο στους αρμοδίους (ΕΣΕΕ, Περιφέρεια κτλ), ωστόσο καταγγέλλει ότι δεν έχει λάβει καμία απάντηση και γι΄ αυτό προχώρησε στην δημοσιοποίηση της επιστολής του.

Αναλυτικά :

Για το κατάστημα της Ηλ. Ηλιού και τα supermarket

Είχαμε δεσμευτεί ότι θα δίναμε στη δημοσιότητα τις σχετικές επιστολές μας για εμπορικό κατάστημα στην Η. Ηλιού και κάποια supermarket. Δεδομένου ότι η αδιαφορία καλά κρατεί, δημοσιοποιούμε τις επιστολές και δηλώνουμε ότι αν δεν ξεκαθαριστούν τα θέματα ούτε θα τα ξεχάσουμε, ούτε στα σχόλια θα παραμείνουμε.

ΑΓΡΙΝΙΟ:15-5-2024
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:18920
Προς: Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας
Αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιτωλ/νίας
Επικεφαλής Συνδυασμών στην αντιπολίτευση
Αρμόδιες Υπηρεσίες
Κοιν: ΙΝ.ΚΑ

Μας καταγγέλθηκε, το διαπιστώσαμε και έχουμε μαζέψει αποδείξεις ότι:
1) Σε κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο της πόλης μας, πρόσφατα έκανε έναρξη εργασιών εμπορικό κατάστημα με την επωνυμία SHEIN (πεζόδρομος Ηλ. Ηλιού). Είναι γνωστό επίσης ότι με την συγκεκριμένη επωνυμία δραστηριοποιείται εξωχώριος κολοσσός στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, που από όσο γνωρίζουμε δεν ανοίγει φυσικά καταστήματα. Σημειώνουμε ότι το κατάστημα του πεζοδρόμου αναφέρει σαν έδρα της επιχείρησης την Κάτω Αχαΐα!

Καταγράφουμε χωρίς να προσπερνούμε, αναφορές και πληροφορίες για εργασιακές συνθήκες γαλέρας. Επισημαίνουμε την σύγχυση, παραπληροφόρηση και παραπλάνηση καταναλωτών και αγοραστικού κοινού.

2) Επιχειρήσεις SuperMarket και για το σύνολο των ειδών εμπορίας τους στο θέμα του ωραρίου ξεπερνούν σε εύρος και τα περίπτερα. Δεν μιλάμε μόνο για τις καθημερινές από το χάραμα μέχρι τα μεσάνυχτα, αλλά με έμφαση σημειώνουμε ότι αυτό συμβαίνει όλες τις Κυριακές, όπως φυσικά και τις επίσημες πανελλαδικές και τοπικές αργίες.
Ζητάμε την άμεση ενεργοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών, τους αναγκαίους ελέγχους και την αντίστοιχη ενημέρωσή μας για το σύννομο ή όχι της υφιστάμενης νοσηρότητας για να δρομολογήσουμε τις αυτονόητες και σε όλες τις εκφάνσεις δράσεις μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΣΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΤΣΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr