Αδύναμος ο Ανδρουλάκης ακούει να τον παρομοιάζουν με τον Κιμ

Στο τέλος θα κινδυνεύσει ο ίδιος με… διαγραφή

Μόλις πριν λίγα 24ωρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με συνέντευξη του στην ΕΡΤ απειλούσε με διαγραφές όσους επιμένουν σε τοξικό λόγο εσωστρέφεια και διχόνοια. Κατέστησε δε σαφές πως όποιος δεν σεβαστεί τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος θα βρεθεί αντιμέτωπος με διαγραφή.

Και ενώ στην πολύωρη συνεδρίαση πολιτικού γραφείου του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη κορυφαία στελέχη του κόμματος έσουραν κατά το κοινώς λεγόμενο τα εξ’ αμάξης, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν υλοποίησε την απειλή του και απλά ξημέρωσε η επόμενη μέρα…. Ο Φίλιππος Σαχινίδης τον παρομοίασε τον βορειοκορεάτη Κιμ Γιογνκ Ουν, ενώ ο Πέτρος Ευθυμίου διάλεξε την αυθεντικότερη εκδοχή παρομοιάζοντας το ΠΑΣΟΚ υπό τον Ανδρουλάκη με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σοβιετικής Ένωσης.

Είναι εμφανές ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι απομονωμένος από μία μεγάλη μερίδα των στελεχών του κόμματος και πρακτικά αδύναμος. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσει αυτό και πάρει τις ανάλογες αποφάσεις για την επόμενη μέρα του κόμματος τόσο το καλύτερο θα είναι και για τον ίδιο. Σε διαφορετική περίπτωση ίσως να κινδυνεύσει αυτός με διαγραφή…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr