Η Ιουλία Καραπατάκη στο Messolonghi by Locals Festival

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τη συναυλία της Ιουλίας Καραπατάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024, στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ των Ντόπιων-Messolonghi by Locals Festival.

Η Ιουλία Καραπατάκη, με τη μοναδική φωνή και την εξαιρετική σκηνική παρουσία της, υπόσχεται να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχουμε συνδέσει με ξεχωριστές αναμνήσεις. Μαζί με την μπάντα της, θα μας παρασύρει με διασκευές παλιών λαϊκών τραγουδιών αλλά και νέα κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν το Φθινόπωρο στον πρώτο της προσωπικό δίσκο.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε και οι πρώτοι που θα εξασφαλίσουν τη θέση τους θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα εισιτήρια τους σε ειδική τιμή των 13€. Το 6ο Φεστιβάλ των Ντόπιων-Messolonghi by Locals Festival είναι μια γιορτή που αναδεικνύει την πολιτιστική ταυτότητα του Μεσολογγίου και ενώνει τους ντόπιους και τους επισκέπτες σε μια σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Πληροφορίες Προπώλησης:
Ημερομηνία συναυλίας: 31 Αυγούστου 2024
Τοποθεσία: Γυμνάσιο Παλαμαϊκής Σχολής, Μεσολόγγι
Προπώληση Εισιτηρίων 13€ (ειδική τιμή για τα πρώτα εισιτήρια)
Αγορά εισιτηρίων: https://www.more.com/music/iouliakarapatakibylocals
Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ: https://messolonghifestival.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2631302048 ή info@messolonghibylocals.com.

Φυσικά σημεία προπώλησης: Τοπικός Κόμβος_Local HUB (πλ. Κέννεντυ), Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30-14:00
Experience Messolonghi by Locals στον Πεζόδρομο Μεσολογγίου( Ραζηκότσικα Αθ. 9). Καθημερινά 10:00-15:00 & 19:00-22:00

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί!

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr