Παναιτωλικός: Επιστρέφουν Λομόνακο και Μαυρίας

Οι Μαυρίας και Λομόνακο αποθεραπεύτηκαν και υπολογίζονται στον Παναιτωλικό για το αυριανό ματς με τον Βόλο.

Στις υπηρεσίες των Μαυρία, Λομόνακο υπολογίζει και πάλι ο Γιάννης Πετράκης καθώς ο Ελληνας δεξιός μπακ και ο Αργεντινός επιθετικός αντίστοιχα αποθεραπεύτηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του έμπειρου κόουτς για το αυριανό (10/5) ματς του Παναιτωλικού με τον Βόλο στο Αγρίνιο.Αντίθετα τα «καναρίνια» δεν θα έχουν ξανά τους Σιέλη, Μαϊντέβατς και Ντίαζ.

Η αποστολή τους είναι η εξής: Αγαπάκης, Αποστολόπουλος, Μπακάκης, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσάβες, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουίς, Μάνος, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Πέρες, Ρόα, Στάγιτς, Στεργιάκης, Τεττέη.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔιαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr