Πέρασαν αρκετά 24ωρα και δεν υπήρξε καμία απάντηση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου στα όσα κατήγγειλε η παράταξη του Κ. Πιστιόλα για το πανηγύρι του Αγίου Κωνσταντίνου και τον αντιδήμαρχο διοργανωτή του.
Προφανώς η Δημοτική Αρχή δεν έχει κάτι να απαντήσει… Και έτσι μένει στο κριτήριο κάθε δημότη να δεχθεί ή όχι όσα λέει η παράταξη του Κ. Πιστιόλα για μικροσυμφέροντα που διοικούν το δήμο.
Και μιας και η παράταξη του Κ. Πιστιόλα θέτει, με αφορμή το ζήτημα αυτό, το θέμα της αφισορύπανσης, μήπως η Δημοτική Αρχή έχει να μας επιδείξει ένα πρόστιμο που να επέβαλλε τα τελευταία δύο – τρία χρόνια; Όχι στο επίμαχο πανηγύρι, αλλά γενικότερα στην πλειάδα των επιχειρήσεων, που ρυπαίνουν ιδίως το καλοκαίρι με τις αφίσες τους την πόλη; Ένα πρόστιμο υπάρχει; Ένα; Η αρμοδιότητα εκτελείται ή όχι;