ΚΝΕ Αιτωλοακαρνανίας: Άγνωστοι βανδάλισαν γκράφιτι με τη σημαία της Παλαιστίνης

Άγνωστοι, δρώντας ως συνήθως μέσα στη νύχτα, βεβήλωσαν τη σημαία της Παλαιστίνης που είχαν φτιάξει μαθητές και μαθήτριες στα πλαίσια του φετινού μαθητικού φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Αγρίνιο, στα γήπεδα του παλιού Αγίου Χριστοφόρου, προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον ηρωικό παλαιστινιακό λαό και να καταδικάσουν το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ που προχωρά στη γενοκτονία του.

Άμεσα δυνάμεις της ΚΝΕ αποκατέστησαν τη σημαία της Παλαιστίνης και τα συνθήματα για καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο. Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με αυτό το τρόπο θα τρομοκρατήσουν τη νεολαία, θα κάμψουν τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στο παλαιστινιακό λαό.

Ξέρουμε ότι έχει ενοχλήσει διάφορους, η δραστηριότητα της ΚΝΕ και του ΚΚΕ όλο το προηγούμενο διάστημα, ενάντια στη σφαγή των λαών της Μέσης Ανατολής από τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και Ισραήλ, τους έχει “πονέσει” που ο λαός και η νεολαία στη μεγάλη τους πλειοψηφία δεν έχουν τσιμπήσει στη ευρωνατοϊκή και ισραηλινή προπαγάνδα, όπως και η ξεκάθαρη στάση του Κόμματος μας για καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο, την άμεση απεμπλοκή της και την αλληλεγγύη σε όλους τους λαούς της περιοχής.

Κάθε νέος που ανησυχεί για τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή μας, έχει επιλογή να συμπορευτεί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, να παλέψει απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα. Περισσότεροι νέοι να βαδίσουμε τον δρόμο της συνολικής αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, της κυβέρνησης και των κομμάτων που την υλοποιούν, της πολιτικής του κέρδους, του σάπιου και διεφθαρμένου κράτους, της πολεμικής οικονομίας, της βαθύτερης πολεμικής εμπλοκής.

image
2
3
1
2

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔιαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr