Για πρώτη φορά το 6ο ΓΕΛ Αγρινίου σε πρόγραμμα Erasmus+

Στο πλαίσιο της πρόσκλησης Υποβολής προτάσεων Erasmus plus 2025,το 6ο ΓΕΛ Αγρινίου έλαβε έγκριση χρηματοδότησης για την υλοποίηση βραχυπρόθεσμου σχεδίου κινητικότητας για εκπαιδευτικούς στην κατηγορία των δράσεων ΚΑ122 της Σχολικής Εκπαίδευσης!

Η έγκριση του σχεδίου με τίτλο » Ενδυνάμωση εκπαιδευτικών: Ολιστική προσέγγιση στην εκπαίδευση με στόχο τη συμπερίληψη,την πολιτειότητα και τη μείωση του άγχους » 2025-1-ΕLO01-KA122-SCH-00317499 χαροποιεί ιδιαίτερα τη σχολική κοινότητα και αποτελεί πρόκληση για τη βελτίωση των διδακτικών μας προσεγγίσεων και την προώθηση καινοτόμων μεθόδων που θα συμβάλλουν στην ακαδημαϊκή και προσωπική ανάπτυξη των μαθητών μας!

Με τη βοήθεια της χρηματοδότησης που εξασφαλίζουν η Ε.Ε και το ΙΚΥ για τους οφειλόμενους οργανισμούς θα πραγματοποιηθούν 4 ροές για 8 εκπαιδευτικούς του 6ου ΓΕΛ Αγρινίου με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού οργανισμού Europass Teacher Academy!

Θερμές ευχαριστίες προς τους εκπαιδευτικούς της Παιδαγωγικής Ομάδας του προγράμματος και το Σύλλογο Διδασκόντων για την επιτυχία του σχεδίου!

Ο Διευθυντής του 6ου ΓΕΛ Αγρινίου
Υφαντής Ηλίας

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔιαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr