Περίπου 400 μαθητές φέτος στην κατασκήνωση της Χριστιανικής Ένωσης Αγρινίου

Καθώς την 1η Σεπτεμβρίου 2025 ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνωτικές περίοδοι στον Άγιο Βλάσιο, η Χριστιανική Ένωσις Αγρινίου αναπέμπει δοξολογία στο όνομα του Θεού για την αίσια έκβαση όλων των θερινών δραστηριοτήτων. Περίπου 400 μαθητές – μαθήτριες δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου φιλοξενήθηκαν φέτος, ενώ πραγματοποιήθηκαν ολιγοήμερες αποδράσεις για φοιτητές και μεγαλύτερους συνεργάτες – παλαιούς κατασκηνωτές (άνδρες και γυναίκες). Φυσικά, όλα αυτά θα ήταν αδύνατο να λάβουν χώρα, αν δεν υπήρχε το πλήθος των εθελοντών, οι οποίοι στελέχωσαν πλήρως όλα τα διακονήματα της κατασκήνωσης.

Θέλουμε να εκφράσουμε από καρδιάς την ευγνωμοσύνη μας προς όλους όσοι με γενναιοδωρία και αγάπη στήριξαν με τις δωρεές τους (είτε σε χρήματα, είτε σε διάφορα είδη) τις κατασκηνώσεις μας στον Άγιο Βλάσιο. Κατανοώντας το έργο που επιτελείται στις κατασκηνώσεις, ένα έργο που στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά πολλών ανθρώπων και έχει ως στόχο την καλλιέργεια της πίστης, της αγάπης και της ενότητας, αρκετοί συμπολίτες μας προσέφεραν τον πολύτιμο οβολό τους.

Όλως ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους δύο Μητροπολίτες της περιοχής μας, Σεβασμιώτατο Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο και Σεβασμιώτατο Αιτωλίας και Ακανρνανίας κ. Δαμασκηνό, οι οποίοι ευλόγησαν το έργο της κατασκήνωσης, ανέβηκαν στον Άγιο Βλάσιο και απηύθυναν τον ποιμαντικό τους λόγο στους κατασκηνωτές.

Μεεκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Λεων. Γαρουφαλής Ο Γραμματέας Χρ. Μαμασούλας
Ο Συντονιστής των Κατασκηνώσεων: Αρχιμ. Λαυρέντιος Καρανάσιος

1
2
3
4
5
6

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔιαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr