Το… ξύλο που τρώει ο Τσίπρας (νωρίς)

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε προβλέψει σωστά ότι, η κυκλοφορία του βιβλίου του, «Ιθάκη», θα συνοδευόταν από πολύ… ξύλο με θύμα τον ίδιο, και θύτες εκείνους στους οποίους αναφέρεται επικριτικά στις σελίδες του κειμένου.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε δίκιο, καθώς η αφήγηση αφορά μια εξαιρετικά πρόσφατη χρονική περίοδο, με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται, όχι μόνο στη ζωή, αλλά να είναι και μάχιμοι. Ο ίδιος άλλωστε ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει αντίστοιχα μάχιμος και διεκδικεί να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως πρωταγωνιστής.

Το… ξύλο που τρώει λοιπόν, ήταν αναμενόμενο. Και επέλεξε να το… βιώσει νωρίς, σε πολιτικά ουδέτερο χρόνο, ώστε μέχρι τις εκλογές να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος.

πηγή : ysterografa.gr

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews