Πλήγμα στον Παναιτωλικό με Κοντούρη και Μαυρία – Χάνουν το υπόλοιπο του 2025

Νέα προβλήματα στον Παναιτωλικό, που χάνει τους Χάρη Μαυρία και Σωτήρη Κοντούρη να μένουν εκτός για το υπόλοιπο του 2025, λόγω τραυματισμού.

Ο Παναιτωλικός βλέπει τη λίστα των τραυματιών να αυξάνεται, αφού τόσο ο Χάρης Μαυρίας, όσο και ο Σωτήρης Κοντούρης, θα μείνουν εκτός για το υπόλοιπο του 2025.Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου αποκόμισαν τον ίδιο τραυματισμό, στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (08/12, 0-1) και δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, για τα ερχόμενα παιχνίδια.

Ο Μαυρίας, που δεν αγωνιστήκε καθόλου λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα απουσιάσει από τα επόμενα δύο παιχνίδια με ΑΕΚ (14/12) και Βόλο (20/12).Ακριβώς ίδιο τραυματισμό υπέστη και ο Σωτήρης Κοντούρης, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στις Σέρρες. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν από το 2026 στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιτωλικού.

πηγή : sportal.gr

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews