Ο Αλιάγας στο ψηφοδέλτιο αποδήμων της ΝΔ;

Με εντατικούς ρυθμούς λειτουργούν οι μηχανισμοί εντός τη ΝΔ, με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης να εφαρμοστεί η επιστολική ψήφος για τους απόδημους από τις επόμενες εκλογές.

Με βάση όσα έκανε γνωστά ο πρωθυπουργός στο πρόσφατο διάγγελμά του, πρόταση της κυβέρνησης είναι να δημιουργηθεί τριεδρική περιφέρεια για τους απόδημους οι οποίοι εκτός από το κόμμα θα μπορούν να επιλέξουν και συγκεκριμένο υποψήφιο με σταυρό.

Όπως διαβάζουμε στο Θεωρείο της Καθημερινής, το παραπάνω “συνεπάγεται και κατάρτιση ψηφοδελτίων εξωτερικού με κριτήριο ποιος μπορεί να φέρει περισσότερες ψήφους στο κόμμα”.

“Στο πλαίσιο αυτό, στο Μαξίμου έχουν αρχίσει να πέφτουν οι πρώτες ιδέες, ώστε εάν το εγχείρημα προχωρήσει να υπάρχουν και έτοιμα πρόσωπα για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων. Και ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, είναι αυτό του Νίκου Αλιάγα, γνωστού εκπροσώπου της ελληνικής διασποράς”, επισημαίνει ο Σταύρος Παπαντωνίου για τον γνωστό Ελληνα τηλεπαρουσιαστή στη Γαλλία και προσθέτει: “Στη ΝΔ τον θέλουν. Τώρα αν θέλει και αυτός, είναι άλλο θέμα”.

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews