Επίσκεψη σε πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Ελληνικού Παλμού κ. Νίκος Παπαδόπουλος, για κοπή Αγιοβασιλόπιτας και κυρίως να μιλήσει και να γνωρίσει τους φίλους του κινήματος.
Το πρόγραμμά του έχει ως εξής:
1) ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: κοπή βασιλόπιτας, ώρα 10:30 καφέ Nafs Hotel
2) ΜΕΓΑ ΔΕΝΔΡΟ: προσκύνημα στο πατρικό του Πατροκοσμά
4) ΘΕΡΜΟ: κοπή βασιλόπιτας, ώρα 12:30 στο καφέ FONTE
5) ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: κοπή βασιλόπιτας, ώρα 14:30 στο καφέ ΑΛΦΑ
6) ΑΓΡΙΝΙΟ: ώρα 16:45 συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ, στο καφέ ΒΕΓΓΕΡΑ (κεντρική πλατεία Αγρίνιου) και μετά 17:30, κοπή βασιλόπιτας.
Η Συντονιστική Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του Ελληνικού Παλμού στο σχετικό της κάλεσμα αναφέρει:
“Ο Ελληνικός Παλμός, είναι ένα νέο κόμμα στον πατριωτικό χώρο, που ξεκίνησε ως κίνημα πολιτών τον Μάρτιο του ’25, μετά την αποκαθήλωση των βλάσφημων εικόνων του Χριστού και της Παναγίας, στην Εθνική Πινακοθήκη, από τον τότε Βουλευτή της Νίκης, Νικόλαο Παπαδόπουλο. Αποτέλεσμα! Το κόμμα του, αντί να του συμπαρασταθεί τον διέγραψε. Η Πινακοθήκη του έκανε αγωγή και ζητάει 500.000 ευρώ αποζημίωση. Το ίδιο έκανε και ο ‘’καλλιτέχνης’’ των βλάσφημων εικόνων, που ζητάει με αγωγή 200.000 ευρώ.
Χιλιάδες Έλληνες, βλέποντας την κατάφορη αδικία, ξεσηκώθηκαν και με ένα στόμα, ζήτησαν από τον βουλευτή, να βγει μπροστά και να δημιουργήσει ένα καθαρό κίνημα στον πατριωτικό χώρο, που να σέβεται και να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσια της Ελληνικής Φυλής και τις αξίες του Ελληνισμού και Χριστιανισμού, που σκοπίμως καταπατιούνται. Έτσι από τον Αύγουστο του ’25, το κίνημα εξελίχθηκε σε κόμμα και γρήγορα οργανώθηκε σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να μπει στη Βουλή και να διεκδικήσει και τη διακυβέρνηση της χώρας.
Στα πλαίσια αυτά, ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος, ξεκίνησε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου’26 θα είναι στην Αιτωλ/νία, για κοπή βασιλόπιτας, ομιλίας και γνωριμία με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος.
Και λίγα λόγια για τον άνθρωπο Παπαδόπουλο. Είναι οικογενειάρχης και πατέρας 6 αγοριών και 2 εγγονιών, εξαίρετος ενεργός επιστήμονας (Δρ. Καρδιοχειρουργικής) που με την πράξη του στη Πινακοθήκη, απέδειξε πως είναι και ένας καθαρός πατριώτης και χριστιανός”.






