Oι διακριθέντες μαθητές από την Αιτωλοακαρνανία στο Διαγωνισμό «Ο Ευκλείδης»

Το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τα ονόματα των μαθητών/τριών Γυμνασίων και Λυκείων της Αιτωλοακαρνανίας που διακρίθηκαν στον 86ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Ο Ευκλείδης», ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026.

Οι μαθητές/τριες προκρίθηκαν για να συμμετάσχουν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026, ώρα 10.00, στην Αθήνα και σε αρκετά Περιφερειακά Κέντρα, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ.

Το Παράρτημά μας συγχαίρει θερμά τους παρακάτω μαθητές/τριες, τους γονείς και τους καθηγητές τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ».

Παράλληλα, εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τον Διευθυντή του 3ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου κ. Ευθύμιο Κότσαλο και τον Υποδιευθυντή κ. Κωνσταντίνο Βαμβάτσικο για τη διαρκή στήριξη και την πολύτιμη συμβολή τους στην προώθηση των μαθηματικών δραστηριοτήτων και στη διευκόλυνση της διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Οι Διακριθέντες Μαθητές
ΤΑΞΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΥΡΟΥΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 6ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΡΥΜΠΑΛΗ ΑΜΑΛΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Γεράσιμος Καλαμπαλίκης Αναστασία Αρκουμάνη

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews