Δήμος Μεσολογγίου: Κάλεσμα για συλλογή αρχειακού υλικού για τη δημιουργία μόνιμης έκθεσης

Ο Δήμος Μεσολογγίου παρέλαβε πολύτιμο αρχειακό υλικό που χρονολογείται από το 1926, το οποίο αφορά την προετοιμασία των Εορτών Εξόδου και τον τρόπο με τον οποίο αυτές οργανώθηκαν από τις τότε δημοτικές αρχές.

Πρόθεσή είναι να συλλεγεί αρχειακό υλικό, αντικείμενα και κάθε είδους ιστορικά τεκμήρια που διαθέτουν οι συμπολίτες μας, ώστε να δημιουργήσουμε μια μόνιμη έκθεση στην Πινακοθήκη του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, η οποία θα ανακατασκευαστεί το προσεχές διάστημα.

Ο Δήμος Μεσολογγίου καλεί όλους όσοι επιθυμούν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια να έρθουν σε επικοινωνία, ενισχύοντας τη διατήρηση και την ανάδειξη της ιστορικής μας ταυτότητας.

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews