Οι ψυχικές αποστάσεις στην ΚΟ της ΝΔ

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του σημερινού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αποσκοπούσε στην εκτόνωση της εσωκομματικής αναταραχής, και στην επανεκκίνηση της πορείας της κυβερνητικής παράταξης προς το μέλλον, με ορίζοντα τις κάλπες των επερχόμενων εθνικών εκλογών, που φαίνεται ότι… πλησιάζουν.

Το επιτελείο των στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και η κομματική ηγεσία της οδού Πειραιώς, διαμόρφωσαν το κατάλληλο πλαίσιο επικοινωνίας και επιχειρηματολογίας, ώστε οι κραδασμοί να αποφευχθούν, και να αποτραπεί η καταγραφή αμφισβήτησης των βασικών μηνυμάτων αλλά και της συνολικής στρατηγικής του Πρωθυπουργού, στον δρόμο προς τις εκλογές.

Παρά ωστόσο το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει… συντηρητική παράταξη, και οι βουλευτές δεν διακατέχονται από πολιτικά αυτοκτονικά σύνδρομα, ώστε να κηρύξουν… επανάσταση στην τελική ευθεία για μια εκλογική αναμέτρηση, όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα και γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία αλλά και την ψυχοσύνθεση των «γαλάζιων» στελεχών, δυσκολεύτηκαν να μην εντοπίσουν ψυχικές αποστάσεις μεταξύ των βουλευτών, μεταξύ των βουλευτών και των τεχνοκρατών του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά ακόμη και μεταξύ της ομάδας κρούσης του κυρίαρχου κέντρου εξουσίας.

πηγή : ysterografa.gr

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews