Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου παρά το γεγονός ότι έχει ενισχυθεί με προσωπικό και από σχετικό πρόγραμμα της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, δεν έχει τα εργατικά χέρια που απαιτούνται προκειμένου να διαχειρίζεται τα social media.
Προκειμένου να γίνει αυτό λοιπόν το ΔΗΠΕΘΕ ανέθεσε σε ιδιώτη τη συγκεκριμένη υπηρεσία, η οποία ως επί το πλείστον είναι απλώς να «ανεβαίνουν» τα δελτία Τύπου του θεάτρου με τις ανακοινώσεις των παραστάσεων και των εκδηλώσεων που κάνει.
Για κάτι λοιπόν που δεν μπορεί να διαρκεί αθροιστικά πάνω από μία δύο – τρεις ώρες στη διάρκεια ενός ολόκληρου μήνα το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου το ανέθεσε σε ιδιώτη με την υποχρέωση να ανεβαίνουν σε facebook και instagram 8 έως 12 post στο μήνα και 10 έως 15 stories και ορισμένα άρθρα στην ιστοσελίδα του Θεάτρου. Με ετήσιο κόστος για το ΔΗΠΕΘΕ της τάξης των 5.000 ευρώ… Τζάμπα πράμα, δηλαδή. Τα σχόλια δικά σας!







