«Ελληνίς»: Έρχεται η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν

Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, Οδύσσεια, είναι μία μυθική επική περιπέτεια με γυρίσματα σε όλο τον κόσμο εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX.
Η ταινία θα προβάλλεται στο Δημοτικό Θερινό κινηματογράφο «ΕΛΛΗΝΙΣ» καθημερινά στις 9:00 μ.μ.
Τα ταμεία θα ανοίγουν από τις 7:00 μ.μ

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία της πιο πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής άφιξης της χρονιάς έχει αρχίσει. Η Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν έρχεται στις αίθουσες στις 16 Ιουλίου 2026 και η Universal έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο τρέιλερ της επικής ταινίας. Το πρώτο (μακρινό) πλάνο δείχνει τον Οδυσσέα –Ματ Ντέιμον με έρημο, ενώ μετά ακούγεται η φωνή της θεάς Αθηνάς – Ζεντάγια να τον ρωτά, τί θυμάται. Ναυαγός σε μία βραχώδη ακτή, ο Οδυσσέας ανακαλεί στιγμές από την πολιορκία της Τροίας, τις καταιγίδες και τις μεγάλες δοκιμασίες που αντιμετώπισε μαζί με τους συντρόφους τους στο μακρύ ταξίδι της επιστροφής στην Ιθάκη.

«Φωτιά… Θάνατος… Θυμάμαι μία σύζυγο. Έναν γιο. Το σπίτι», λέει ο Οδυσσέας, ενώ η σκηνή επιστρέφει στο νησί του, στην Πηνελόπη , Αν Χαθαγουέιπου πολιορκείται από τους μνηστήρες, μεταξύ αυτών και ο Αντίνοος – Ρόμπερτ Πάτινσονο οποίος συγκρούεται με την Τηλέμαχο – Τομ Χόλαντπου εξακολουθεί να πιστεύει δέκα χρόνια μετά ότι ο πατέρας του θα επιστρέψει.

Το υπόλοιπο τρέιλερ παρουσιάζει το πολυπληθές καστ της Οδύσσειας, όπως τον φίλο του Οδυσσέα, Εύμαιο -στον ρόλο ο Τζον Λεγκουιζάμο-, την Ωραία Ελένη – Λουπίτα Νιόνγκο που υποδύεται και την Κλυταιμνήστρα, αλλά και τον Έλιοτ Πέιτζ στον ρόλο του Έλληνα πολεμιστή Σίνωνα. Όλα επιστρέφουν στην Αθηνά η οποία περπατάει δίπλα στον Οδυσσέα και του υπενθυμίζει τη δύναμη των θεών.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Christopher Nolan
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Lupita Nyong’o, Zendaya Coleman, Mia Goth, Ryan Hurst, James Remar, Elliot Page, Anne Hathaway, Matt Damon, Charlize Theron, John Leguizamo, Tom Holland, Robert Pattinson

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews