Άνοιξε η αυλαία της 13η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων «Θεάτρου Όψεις»

Με μεγάλη επιτυχία και θερμή ανταπόκριση του κοινού άνοιξε η αυλαία για τη 13η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων «Θεάτρου Όψεις» στο Υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού με τη Θεατρική Ομάδα Σπάρτης «Σκηνή», την Κυριακή 19 Ιουλίου, η οποία παρουσίασε το έργο του Matias del Federico, «Ομαδική Θεραπεία.

Η ανατρεπτική αυτή κωμωδία πρόσφερε στο κοινό άφθονο γέλιο μέσα από τις συγκρούσεις τριών ζευγαριών, ενώ παράλληλα έθεσε βαθιούς προβληματισμούς γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις, τα κρυμμένα μυστικά και τα σύγχρονα κοινωνικά αδιέξοδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Θεατρική Ομάδα Σπάρτης, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στο θεσμό, ευχόμενοι στα μέλη της να παραμείνουν πάντα δημιουργικοί.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ένα διαχρονικό αίτημα του Συλλόγου μας που είναι η βασική συντήρηση (σανίδες, φωτισμός, καθαριότητα) και η αναβάθμιση των καμαρινιών του Υπαίθριου Θεάτρου μας. Φέτος, η προσπάθειά μας βρίσκει ουσιαστική ανταπόκριση. Η Δημοτική Αρχή, συνεχίζοντας τις περσινές παρεμβάσεις στις τουαλέτες και τα καμαρίνια, προχώρησε στην πλήρη αντικατάσταση των σανίδων της σκηνής και στο βάψιμο της εξέδρας. Παράλληλα, βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη οι εργασίες φωτισμού του περιβάλλοντα χώρου, ελαιοχρωματισμού και επιδιόρθωσης της σκεπής. Αυτή η θετική εξέλιξη μας γεμίζει αισιοδοξία. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο για τον χώρο αυτό, γιατί πιστεύουμε βαθιά στις δυνατότητές του. Το θέατρό μας μπορεί και αξίζει να φιλοξενεί μεγάλες, επαγγελματικές παραγωγές, αντίστοιχες με εκείνες στο Λιμάνι του Μεσολογγίου. Μέσα από τη σταθερή συνεργασία μας με τον Δήμο, είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε την πλήρη αναμόρφωση των εγκαταστάσεων.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για τη συνεργασία. Ιδιαιτέρως, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Dimitris Petropoulos, τον Αντιδήμαρχο κ. Giannis Koutsotheodoros, καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού κ. Kavalieris Sotiris, για τη θερμή υποστήριξη για τη διοργάνωση του φετινού «Θεάτρου Όψεις», και κυρίως για την καθοριστική παρέμβασή του Δήμου στη συντήρηση του Υπαίθριου Θεάτρου μας.

Τέλος, θα θελαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τους χορηγούς που συνεχίζουν να μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές:
• Τρικαλινός Α.Ε.
• Εκπαιδευτικό Κέντρο Τσίρκα
• Cosmos Legal, Δικηγορικό Γραφείο Σωτήρης Μπούρος
• ErgoGallery Μιχ. Κότσαρης
• Λογιστική Θωμάς Σύρρος
• Χαρτικά ΜΟΤΑΛΙΝΑ
• Οικοδομικά Υλικά Μαντέλος
• Create Your Event, Γιάννης Πανουκλιάς
• Hotel Alexandra, Αιτωλικό

Η 13η Θεατρική Συνάντηση συνεχίζεται την Τετάρτη 22 Ιουλίου, όπου θα φιλοξενήσει τη Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού «Εραστές της Τέχνης», με την κωμωδία «Κίτρινα Γάντια» των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, στις 9.15 μ.μ. στο Υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού.

Φωτογραφίες: Περγαντή Αστέρω
AST-0565
AST-0237
AST-0505

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews