Ο Τσίπρας θέλει έναν Ανδρουλάκη α λα Φάμελλο

Αν κρίνω από κάτι διαρροές που γίνονται από τις… γάργαρες πηγές της ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην πρωθυπουργός είναι σφόδρα ενοχλημένος με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, επειδή ο τελευταίος -έστω και καθυστερημένα- άρχισε να τον… πελεκάει σε επικοινωνιακό επίπεδο, εγείροντας δημοσίως ερωτήματα για τη χρηματοδότηση του κόμματός του.

Απέναντι λοιπόν σε αυτήν την επιθετική ρητορική της Χαριλάου Τρικούπη, τα στελέχη της ΕΛΑΣ διακινούν δυσφημιστικά σχόλια σε βάρος του Ν. Ανδρουλάκη. Δηλαδή ότι με τη στάση του αυτή εξυπηρετεί τη Νέα Δημοκρατία, αφήνοντας στο απυρόβλητο τον Κ. Μητσοτάκη. Το μήνυμα που πάνε να περάσουν είναι ότι, εάν ξαναβγεί πρώτος και με διαφορά στις εθνικές εκλογές ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ, τότε ο φταίχτης θα είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επειδή έκανε αντιπολίτευση στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την πλεονεξία του Τσίπρα και των παρατρεχάμενών του, η οποία συνοψίζεται στη φράση «τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου, δικά μου». Δηλαδή, τι περίμεναν στην Αμαλίας, να τρώνε ξύλο από τον Αλέξη Τσίπρα οι πασόκοι και να του λένε και «ευχαριστώ»; Να κάνει και το ΠΑΣΟΚ… στην μπάντα, για να περάσει ο «καπετάνιος» της ΕΛΑΣ με το ασκέρι του; Ήθελαν τον Νίκο Ανδρουλάκη σε ρόλο Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος για το χατίρι του Αλέξη πήγε να κατεβάσει ρολά στην Κουμουνδούρου;

πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews