«Σκασμένος» ο Κωστούλας: Έφυγε πριν λήξει το Καλαμάτα – Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν και αυτό αποτυπώθηκε στο πως αντέδρασε ο Φώτης Κωστούλας, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Καλαμάτα.

Ο Παναιτωλικός δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε τη σεζόν. Με το «καλημέρα» της χρονιάς, οι Αγρινιώτες ηττήθηκαν από την Καλαμάτα (4-2) και έτσι έμειναν πρόωρα εκτός SUPERBET Κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο το σκορ δεν ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Στις τάξεις της ομάδας δεν υπήρξε ικανοποίηση κυρίως από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πως αντέδρασε ο Φώτης Κωστούλας. Μετά το 3-0 του Βάργκας στο 50ο λεπτό, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αποχώρησε από το γήπεδο… σκασμένος με αυτό που έβλεπε.

Πάντως ο Γιάννης Αναστασίου έστειλε μήνυμα ανασυγκρότησης μετά το φινάλε και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν όλοι στον Παναιτωλικό. Να αφήσουν, δηλαδή, πίσω το «βαρύ» 4-2 και να επιστρέψουν δυναμικά με φόντο την έναρξη στη Stoiximan Super League. Άλλωστε, για τον Τίτορμο υπήρχε και το ελαφρυντικό των πολλών απουσιών, σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα και απέναντι σε μία δυνατή – όπως φάνηκε – ομάδα.

πηγή: sportal.gr

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews