Νοσοκομείο Αγρινίου: Η Χειρουργική διοργανώνει εκδήλωση για την πρόληψη των τροχαίων

Σε συνέχεια σειράς επιστημονικών εκδηλώσεων με θέμα την αντιμετώπιση του τραύματος στο Νοσοκομείο Αγρινίου, η Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου φιλοξενεί μία ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Για μια Νέα Γενιά χωρίς ατυχήματα» με κεντρικό ομιλητή τον κ. Αθανάσιο Χούντρα, ειδικό στην εκπαίδευση οδηγών και στην πρόληψη σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων.

Θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό την εκδήλωση να παρακολουθήσουν κατ’ αρχή οι δικυκλιστές, ιδιαίτερα οι νέοι, καθώς και οι οδηγοί αυτοκινήτων που συμμετέχουν καθοριστικά στη διαμόρφωση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος οδήγησης.

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η Ελληνική Εταιρία Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Επείγουσας Χειρουργικής και Τραύματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παπαστράτειο Μέγαρο το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 11:00-13:00 ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews