Η ΤΕΡΝΑ φτιάχνει το δρόμο προς το Λούρο!

Στη βελτίωση του δρόμου προς την παραλία Λούρου, θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΡΝΑ κάνοντας αντικατάσταση των τμημάτων του κατεστραμμένου τάπητα που είναι άκρως επικίνδυνος για την διέλευση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Κυρίως οι οδηγοί των δικύκλων αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, καθώς πολλοί έχουν βρεθεί εκτός οδοστρώματος από τις επικίνδυνες λακκούβες, ή ακόμα και μέσα στον αύλακα, όπως συνέβη πριν από λίγες ημέρες με έναν οδηγό μηχανής. Επειδή τα οικονομικά του δήμου δεν επιτρέπουν την κατασκευή ενός βελτιωτικού έργου η ΤΕΡΝΑ προσφέρει την βοήθειά της, αντικαθιστώντας τμήματα του οδοστρώματος τα οποία παρουσιάζουν μεγάλες φθορές και στρώνοντας άσφαλτο, ενώ θα προβεί σε μια εξυγίανση σε όλο το μήκος του δρόμου.

Η εταιρεία θα διαθέσει 800 τόνους ασφάλτου, καθώς και τα μηχανήματα και τους εργαζόμενους, την ίδια ώρα που στο δήμο το κόστος θα ξεπερνούσε τις 20.000 ευρώ. Αν όλα πάνε καλά από την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Τούτο ανακοίνωσε και ο ίδιος ο δήμαρχος στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο και αναμφίβολα εάν όλα πάνε σύμφωνα με τις υποσχέσεις πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία του.

πηγή : aixmi-news.gr