Από τις επιμελητηριακές στις δημοτικές εκλογές

Πλησιάζει η ώρα που θα έχουμε μια πλήρη εικόνα των ψηφοδελτίων στο δήμο Αγρινίου. Όταν λοιπόν θα έχουμε την πληρή εικόνα καλό είναι να παρατηρήσετε τις ομοιότητες με τα ψηφοδέλτια του Π. Τσιχριτζή και του Γ. Σωτηρόπουλου στις εκλογές του Δεκεμβρίου του 2017 για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Σε εκείνες τις εκλογές πλειάδα επαγγελματιών και επιχειρηματικών οικογενειών μπήκε ενεργά στην εκλογική διαδικασία για τη διοίκηση του Επιμελητηρίου. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πρώτιστως τις δημοτικές και δευτερευόντως τις περιφερειακές. Πολλοί επαγγελματίες της περιοχής μπαίνουν στη μάχη του σταυρού των αυτοδιοικητικών εκλογών. Εξάλλου ορισμένοι υποψήφιοι δήμαρχοι είχαν από καιρό βάλει κάτω τα ψηφοδέλτια Σωτηρόπουλου και Τσιχριτζή προκειμένου να πάρουν… ιδεές… Αυτό βέβαια τουλάχιστον θεωρητικά είναι αρκετά καλό, να μπαίνουν δηλαδή στα κοινά άνθρωποι της πιάτσας, άνθρωποι “ψημένοι” στην αγορά.

Τυχόν άλλοι παραλληλισμοί των επιμελητηριακών εκλογών με τις δημοτικές εκλογές εναπόκειται στη διακριτική ευχέρειά σας και τη… φαντασία σας.