Ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην κόντρα Παπαναστασίου – Σταρακά

Ποιον από τους δύο εξυπηρετεί η ακραία πόλωση;

O Λαλιώτης ωχριά…
Όχι σκληρό ροκ, ούτε hard rock hallelujah, oύτε ζαβαρακατρανέμια επί το ελληνικότερον και καλλιτεχνικότερον…. Η αντιπαράθεση Παπαναστασίου – Σταρακά λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις μέσα σε 24 ώρες!

Χθες κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του δήμου ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, ο Γ. Παπαναστασίου πέταξε μια ακόμη “μπηχτή” για την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας. “Καθαρίζουμε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου και αναγκαζόμαστε να αφήνουμε “ακάλυπτα” άλλα σημεία. Πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και τις αρμοδιότητές τους…” είπε με νόημα.

Λίγες ώρες αργότερα η Χριστίνα Σταρακά στην ομιλία της κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της δεν σήκωσε απλά το γάντι, αλλά εξαπέλυσε συστοιχία πυρών κατά του δημάρχουν Αγρινίου. “Στάθηκε μπροστά στον καθρέφτη του και αυτοθαυμάστηκε. Με περισσή έπαρση, αλαζονεία και αυταρέσκεια απέδωσε λοιπον στον εαυτό του το Α της Αριστείας, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για όλους τους συνυποψηφίους του Δημάρχους” είπε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τη ομιλία Παπαναστασίου την προηγούμενη εβδομάδα και πρόσθεσε : “Το Α της Αριστείας δεν τον αγγίζει πουθενά. Τα πραγματικά Α που του ταιριάζουν και τον χαρακτηρίζουν είναι: Το Α της Αδράνειας, το Α της Αναβλητικότητας και το Α της Ανευθυνότητας”. Σήμερα το πρωί ο Γ. Παπαναστασίου επανήλθε δριμύτερος και σε συνέντευξή του χαρακτήρισε την υποψήφια δήμαρχο “αχυράνθρωπο του Θάνου Μωραΐτη”…!!!

Και όπως φαίνεται αργά ή γρήγορα θα υπάρξει συνέχεια… Το ερώτημα είναι ποιον από τους δύο βολεύει και εξυπηρετεί η ακραία πόλωση;;; Και οι δύο πάντως έχουν πίσω τους πεπραγμένα ως δήμαρχος και αντιπεριφερειάρχης και υποθέτουμε πως διαθέτουν προτάσεις  (ελάχιστα έχουμε δει έως τώρα) για το μέλλον του δήμου… Μάλλον θα έπρεπε να επικεντρωθούν στα πεπραγμένα τους και τις προτάσεις τους. Ο κοσμός μπορεί να κάνει αποτίμηση για το καθένα! Και να μην ξεχνούν ο κόσμος μέχρι τώρα, ακριβώς επειδή δεν έχει ακούσει και πολλά πράγματα επί της ουσίας κρίνει και το ποιος αποφεύγει να αναφερθεί στα πεπραγμένα του και στις προτάσεις του…