Έρχεται ως πρόεδρος η Φώφη και όχι ως υποψήφια στο νομό

Στην Αιτωλοακαρνανία έρχεται αύριο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Και έρχεται απλά ως πρόεδρος του κόμματος και όχι ως υποψήφια στο νομό.

Το προηγούμενο διάστημα είχε κυκλοφορήσει και αυτό το σενάριο: ότι τάχα η Φώφη θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία, γιατί σύμφωνα με τα σενάρια, το κόμμα είναι “πεσμένο” στο νομό (2,2% περισσότερο σε σχέση με το πανελλαδικό ποσοστό του κατέγραψε το ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία)… Και επιπλέον τα σενάρια άφηναν ανοιχτό να κρατήσει τελικά η Φώφη την έδρα της Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως καταλαβαίνετε έφτασε τόσο μακρύα η κουβέντα, γιατί απλώς τα σενάρια αυτά δικινούνταν με άλλους σκοπούς. Κυρίως σε σχέση με τη μάχη του σταυρού και προφανώς θέλοντας να δημιουργήσουν αποσυσπείρωση γύρω από το πρόσωπο του βουλευτή του κόμματος Δ. Κωνσταντόπουλου. Τελικά το αντίθετο μάλλον πετυχαίνουν τέτοια σενάρια. Αφού η Φώφη Γεννηματά έδειξε το προηγούμενο διάστημα να εμπιστεύεται και τον Δ. Κωνσταντόπουλο και τα άλλα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στο νομό ανακοινώνοντας μάλιστα πολύ νωρίς τον κορμό του ψηφοδελτίου.