Δεν θα τη… γλυτώνουμε πάντα τόσα φθηνά…

Αν εξαιρέσει κανείς τις καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός» στις αγροτικές καλλιέργειες θα μπορούσε να πει ότι στην Αιτωλοακαρνανία τη… γλυτώσαμε πολύ φθηνά.

Βέβαια η κινητοποίηση που έγινε πριν από το πέρασμα της κακοκαιρίας και η ετοιμότητα που υπήρξε από όλους τους εμπλεκόμενους φάνηκε επίσης, αφού διάφορες επικίνδυνες καταστάσεις που πήγαν να δημιουργηθούν, αντιμετωπίστηκαν εν τη γενέσει τους.

Ωστόσο δεν είναι όλα τέλεια και δεν αναφερόμαστε στο γεγονός ότι δεν έχουν γίνει ακόμη μεγάλα έργα αντιπλημμυρικού χαρακτήρα, αλλά σε κάτι πολύ πιο απλό. Τα ακαθάριστα φρεάτια. Τα φρεάτια που δεν έχουν καθαριστεί στο σύνολό τους. Ένα τέτοιο, από τα πολλά, υπάρχει και στην οδό Βενιζέλου στην περιοχή του Πάρκου. Ο αναγνώστης της στήλης και κάτοικος της περιοχής που μας έστειλε και τα… πειστήρια σε φωτογραφία, ακόμη περιμένει την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Αγρινίου στην οποία απευθύνθηκε.

Μιας όμως και έχουμε μπροστά μας ολόκληρο το χειμώνα καλό είναι να μην περιμένουν πολύ ακόμη οι κάτοικοι της περιοχής. Δεν θα τη.. γλυτώνουμε πάντα τόσα φθηνά…